Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Zuid West Banden

Zuid West Banden is dé specialist in grote banden voor landbouw en industrie. Voor ieder zwaar voertuig leveren zij de ideale banden voor alle toonaangevende merken, met daarbij alle relevante diensten als montage, uitlijning, reparaties, vulkanisatie en herprofilering. Een mooi bedrijf dat een duidelijke en praktische uitstraling nodig heeft.

Zuid West Banden
Focus op snelle 24/7 service
A4 - Cases - Zuid-West Banden
Branding

Zuid West Banden is een no-nonsense bedrijf. Hun missie: 24/7 klaarstaan om jou zo snel mogelijk terug de weg op krijgen, zodat de arbeid door kan gaan. Die nadruk op snelle service mocht ook zeker in de huisstijl terugkomen. Wij kozen voor twee basiskleuren: geel voor urgentie, groen voor kwaliteit. En het logo: een cirkel (band) met een eenvoudige pijl (vanuit het zuid-westen). Toonaangevend. De boodschap: zo snel mogelijk weer aan de slag. Eenvoudig, duidelijk en effectief. Fraaie, originele details zijn onder andere de witte bandensporen, samengesteld uit pijlen.

A4 - Cases - Zuid-West Banden2
Sign

Natuurlijk voerden we de nieuwe huisstijl door in de fysieke locatie. Het pand en de borden van Zuid West Banden zijn duidelijk zichtbaar langs de weg zodat ze niet te missen zijn. Ook elke bedrijfsauto is volledig in de nieuwe stijl vormgegeven, zodat ze goed herkenbaar zijn en met de felle kleuren er in het verkeer duidelijk uit springen. De boodschap is duidelijk: wij staan nú voor je klaar! Let op fraaie details zoals de retro-flecterende designs samengesteld uit eveneens pijlen in de huisstijlkleuren.

A4 - Cases - Zuid-West Banden3
Beursstand

We verzorgden eveneens een doordachte, flexibele bedrijfsstand voor op de beurs. Hier leverden wij het concept en de materialen voor aan. De stand kon makkelijk groter of kleiner uitgebouwd worden afhankelijk van het vloeroppervlak, aantal mensen en tentoongestelde items. Een flexibele opzet die meerdere keren opgezet en afgebroken kan worden, terwijl de professionele uitstraling behouden wordt.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Samen op zoek naar de kracht van jouw organisatie. Wij helpen jou een sterker merk worden. Maak een afspraak en maak kennis met ons team, onze visie en onze unieke werkwijze!

Maak een afspraak
Laat jouw organisatie scannen
Laat jouw
organisatie scannen

Kies voor een organisatiescan door het deskundige oog van Artestiq. De kernwaarden, kwaliteiten en valkuilen van jouw merk helder in beeld, en dat in één strategische sessie!

Vraag hier aan
Contact