Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Bouwgroep Schrijver

Bouwgroep Schrijver is een toonaangevende bouwer in regio Zuidwest Nederland. Met 4 vestigingen in ‘s-Gravenpolder, Poortvliet, Puttershoek en Terneuzen is Bouwgroep Schrijver een grote speler in de utiliteits- en woningbouw. Een moderne bouwer die ambacht en duurzaamheid weet te combineren. De opdracht: één overkoepelde huisstijl voor de hele organisatie, maar met behoud van de naam per vestiging.

BOUWGROEP SCHRIJVER
Een bouwgroep in één stijl en toch onderscheidend
A4---Cases---Schrijver-02
Branding

Bouwgroep Schrijver zocht een logo dat multifunctioneel en tijdloos is, en de organisatie een strakke uitstraling geeft. Dat vroeg om een creatieve oplossing. Met ons nieuwe logo van gekleurde blokken in rood, zwart en wit kan Bouwgroep Schrijver de verschillende locaties makkelijk onderscheiden en toch één consistente huisstijl behouden.

A4---Cases---Schrijver-05
Interieur

Ook het interieur van Bouwgroep Schrijver mochten wij onder handen nemen. De werklocaties zijn opgefrist met een frisse layout en huisstijl die onderling een fraaie samenhang laten zien. Hier kwam onze professionele vormgeving met behulp van realistische 3D-techniek goed van pas. Vooraf al een realistisch beeld van het nieuwe interieur, vanuit alle hoeken: zo weet je als bedrijf precies wat je na realisatie kunt verwachten.

A4---Cases---Schrijver-03
Website

Voor een bouwgroep moeten alle projecten natuurlijk goed inzichtelijk zijn voor de buitenwereld. Met onze nieuwe op maat gemaakte website browse je met gemak door hun toekomstige en afgeronde projecten, en is ook sorteren op thema mogelijk; van woningbouw tot renovatie en culturele en educatieve instanties. Ook de open vacatures van Bouwgroep Schrijver zijn goed vindbaar en overzichtelijk, en kunnen tevens per vestiging gesorteerd worden.

Bekijk de site
A4 - Cases - Schrijver 06
Fleetmarking

Ook de bedrijfswagens van Bouwgroep Schrijver zijn natuurlijk voorzien van de nieuwe huisstijl. Met de herkenbare kleurencombinatie en het logo is het wagenpark duidelijk zichtbaar op de weg en zijn de auto’s uit duizenden te herkennen. Dat is pas effectieve communicatie!

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Samen op zoek naar de kracht van jouw organisatie. Wij helpen jou een sterker merk worden. Maak een afspraak en maak kennis met ons team, onze visie en onze unieke werkwijze!

Maak een afspraak
Laat jouw organisatie scannen
Laat jouw
organisatie scannen

Kies voor een organisatiescan door het deskundige oog van Artestiq. De kernwaarden, kwaliteiten en valkuilen van jouw merk helder in beeld, en dat in één strategische sessie!

Vraag hier aan
Contact