Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Voedselbank

Voedselbank Rotterdam is de grootste en oudste van de 171 voedselbanken in Nederland. Een mooie opdrachtgever die talloze huishoudens steunt die het nodig hebben. Daar wilden wij ons natuurlijk volledig voor inzetten.

Voedselbank.nl
een frisse, multifunctionele website voor een belangrijke organisatie
A4 - Cases - Voedselbank
Voedselbank Online

De Voedselbank was hoog toe aan een nieuwe website. Een eigentijdse site die makkelijk te navigeren is, laagdrempelig en toegankelijk voor verschillende partijen. Een stoer design, maar ook aantrekkelijk en uitnodigend: net als de Voedselbank zelf. Een organisatie die zich inzet voor serieuze maatschappelijke doelen en dat ook uit moet stralen, maar met een warme en positieve insteek.

A4 - Cases - Voedselbank2
Website

Wij bouwden voort op de bestaande oranje huisstijl en zorgden voor pakkende en opvallende teksten. Ook de functionaliteit voor doneren en vrijwilliger worden hebben wij makkelijker en duidelijker gemaakt. Zo is en blijft de drempel zo laag mogelijk. Voor het doneren is een koppeling met betaalplatform Mollie gerealiseerd. Hiermee kunnen zowel eenmalige als maandelijks terugkerende donaties kunnen gedaan, indien gewenst zelfs anoniem. De nieuwe website is multifunctioneel en geeft duidelijke informatie voor zowel cliënten, vrijwilligers en donateurs.

Bekijk voedselbank.nl
A4 - Cases - Voedselbank3
20-jarig bestaan

Voor het 20-jarig bestaan van de Voedselbank ontwikkelden we een speciale, interactieve jubileumpagina. Een digitaal plakboek, als het ware, met 4 thema’s: 20 jaar verhalen, 20 jaar hulpverlening, 20 jaar mensen, 20 jaar armoede. Een mooie manier om beeldend te maken wat de Voedselbank bereikt heeft over de jaren.

Heb jij een unieke functie in gedachten voor jouw website? Wij maken het voor jouw bedrijf altijd op maat, naar jouw wensen.

20 jaar Voedselbank
Contact