Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Natasja Mode

Natasja Mode is een speciaalzaak voor dameskleding in Kapelle. Een zaak die altijd garant staat voor een leuk assortiment en persoonlijk advies. Artestiq kreeg de opdracht voor een passende huisstijl en een fraai interieur.

NATASJA MODE
Trendy interieur voor een stijlvolle modezaak
Logo & Huisstijl

Een modieuze uitstraling begint natuurlijk met een stijlvol logo en huisstijl. Hierbij koos Natasje Mode voor een vlotte en moderne huisstijl. Leuk detail. De naam van eigenaresse wordt door naasten afgekort in tot Tas. Dit hebben we op originele wijze verwerkt in de letterlijke tas.

Concept en Interieur

Voor Natasja Mode konden de designers van Artestiq de 3D-renders volop inzetten. We bouwden het pand virtueel na en pasten de volledige indeling en layout aan. Daarna was het puzzelen hoe we de ruimte maximaal konden benutten en logische routing konden realiseren. Het implementeren van de huisstijl maakt het geheel fraai en compleet.

Sign

Het logo prijkt op de gevel aan de buitenkant en op een aantal opvallende ronde borden door de zaak. De kers op de taart: een stijlvolle, zwarte ronde balie voorzien van het logo. Een opvallend meubelstuk dat meteen communiceert: dit is maatwerk, speciaal voor ons. Een detail dat je meteen onderscheidt van een concurrent met generieke meubelen.

Maak direct
een afspraak!

Kom een keertje bij ons op de koffie, dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maak een afspraak
Een scan van
jouw organisatie?

Samen brengen we in kaart waar je organisatie staat, waar je naartoe wil en hoe we je daarbij kunnen helpen.

Vraag hier aan
Contact