Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Natasja Mode

Natasja Mode is een speciaalzaak voor dameskleding in Kapelle. Een zaak die altijd garant staat voor een leuk assortiment en persoonlijk advies. Artestiq kreeg de opdracht voor een passende huisstijl en een fraai interieur.

NATASJA MODE
Trendy interieur voor een stijlvolle modezaak
A4 - Cases - Natasja
Logo & Huisstijl

Een modieuze uitstraling begint natuurlijk met een stijlvol logo en huisstijl. Hierbij koos Natasje Mode voor een vlotte en moderne huisstijl. Leuk detail. De naam van eigenaresse wordt door naasten afgekort in tot Tas. Dit hebben we op originele wijze verwerkt in de letterlijke tas.

A4 - Cases - Natasja2
Concept en Interieur

Voor Natasja Mode konden de designers van Artestiq de 3D-renders volop inzetten. We bouwden het pand virtueel na en pasten de volledige indeling en layout aan. Daarna was het puzzelen hoe we de ruimte maximaal konden benutten en logische routing konden realiseren. Het implementeren van de huisstijl maakt het geheel fraai en compleet.

A4 - Cases - Natasja3
Sign

Het logo prijkt op de gevel aan de buitenkant en op een aantal opvallende ronde borden door de zaak. De kers op de taart: een stijlvolle, zwarte ronde balie voorzien van het logo. Een opvallend meubelstuk dat meteen communiceert: dit is maatwerk, speciaal voor ons. Een detail dat je meteen onderscheidt van een concurrent met generieke meubelen.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Samen op zoek naar de kracht van jouw organisatie. Wij helpen jou een sterker merk worden. Maak een afspraak en maak kennis met ons team, onze visie en onze unieke werkwijze!

Maak een afspraak
Laat jouw organisatie scannen
Laat jouw
organisatie scannen

Kies voor een organisatiescan door het deskundige oog van Artestiq. De kernwaarden, kwaliteiten en valkuilen van jouw merk helder in beeld, en dat in één strategische sessie!

Vraag hier aan
Contact