Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Jodocuskerk Oosterland

Niet alleen commerciële bedrijven hebben baat bij mooie ontwerpen. Wij werden ingeschakeld om het nieuwe interieurontwerp van de Jodocuskerk in Oosterland te realiseren. Een interessante en unieke opdracht die we vol passie en stijlgevoel samen met de aannemers hebben gerealiseerd

Jodocuskerk Oosterland
Moderne zalen in historische tinten van de kerk
A4 - Cases - Jodocuskwerk
Concept en interieur

De wens van de opdrachtgever was dat het interieur van de zaal tijdloos en historisch verantwoord werd ingericht. Voorzien van moderne gemakken. Daar kwamen onze 3D-visualisaties goed van pas. We tekenden het interieur van de voorkerk volledig na en voegden de mogelijkheden toe voor toiletten, waterleidingen, verwarming en verlichting. Zo zijn onze renders niet alleen nuttig voor een sfeerimpressie, maar ook om realistische bouwplannen op te stellen waarmee we samenwerken met bouwpartners.

A4 - Cases - Jodocuskwerk2
Stijlen

Een goede stylist brengt in een dergelijke eeuwenoude kerk het functionele heden samen met een monumentaal verleden. Historische patronen verweven in een eigentijds geheel. Een fraaie uitdaging die glansrijk is geslaagd.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Samen op zoek naar de kracht van jouw organisatie. Wij helpen jou een sterker merk worden. Maak een afspraak en maak kennis met ons team, onze visie en onze unieke werkwijze!

Maak een afspraak
Laat jouw organisatie scannen
Laat jouw
organisatie scannen

Kies voor een organisatiescan door het deskundige oog van Artestiq. De kernwaarden, kwaliteiten en valkuilen van jouw merk helder in beeld, en dat in één strategische sessie!

Vraag hier aan
Contact