Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Sturm Eieren

Sturm Zeeuwse Eieren is een legpluimveebedrijf met pakstation, gelegen in hartje Walcheren in de provincie Zeeland. Een familiebedrijf sinds 1959 met een prachtige geschiedenis. Recent kregen we de opdracht voor een compleet nieuwe huisstijl. Onder andere met oog voor duurzame veehouderij. Bij Sturm staat kwaliteit bovenaan. Elk ei is een sieraad. Dit is allemaal terug te vinden in de nieuwe stijl.

Sturm Zeeuwse Eieren
Duurzaamheid moet je uitstralen
Sturm
Branding

Bij het ontwikkelen van de nieuwe huisstijl en logo, kozen we voor een typisch Zeeuws element: de Zeeuwse knoop. Combineer dit met een simpel maar effectief design van een ei, en 1+1=2: Zeeuwse Eieren! Naast het logo zorgden we voor nieuwe fotografie, en kozen we voor zwart als een achtergrondskleur. Zwart straalt kwaliteit uit. Wat zorgt voor een chique touch aan het merk; kwaliteit boven kwantiteit!

Sturm2
Sign

Onze designers gingen helemaal los op de wagens. Altijd weer heerlijk medium om te voorzien van een effectief en representatief design. De wagens van Sturm eieren ademen Zeeuwse kwaliteit. Een merk wat Zeeland nog mooier maakt dan het al was.

Sturm3
Website

Onze nieuwe website voor Sturm Zeeuwse Eieren staat voor merk eerst, product tweede. Meteen land je op de Over Ons-pagina met het bedrijfsverhaal, en pas hierna op het productaanbod. De boodschap: dit zijn wij, en dit is waar wij voor staan. Sturm overtuigt vanuit haar sterke merkidentiteit en weet precies welk publiek ze aanspreekt; de klant die de allergoedkoopste eieren voor de prijs zoekt, snapt meteen dat hij ergens anders moet zijn.

Sturm4
Verpakking

Hoe vertaal je de waarden van Sturm naar een visueel medium, zoals de eierdozen en belettering van de auto’s? Met zwart als achtergrondkleur val je meteen op met een luxe uitstraling. Ook maakten we goed gebruik van het onafhankelijke keurmerk Zeker Zeeuws: een garantie dat het product 100% in Zeeland geproduceerd is, met respect voor dier, mens en milieu. Iets om écht trots op te zijn, en wat de klant mag weten!

Contact