Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Spek Accountants

Spek Accountants en Belastingadviseurs biedt al meer dan 25 jaar professionele en betrouwbare financiële oplossingen in de omgeving van Krimpen aan den IJssel. Een kantoor met een sterke no-nonsense houding dat altijd oog heeft voor jouw belangen, en waar vaktechnische kwaliteit voorop staat. Een klant vanaf het eerste uur voor ons!

Zakelijk design in financiële branche
A4 - Cases - Spek2
Branding

25 jaar geleden leverden wij de eerste huisstijl voor Spek. Tijdloos design. Kwaliteit is kwaliteit: de uitstraling is nog even fris als toen, met minimale updates. De stijl is fraai en overzichtelijk, voor een solide en betrouwbare praktijk. Juist in de financiële wereld staat de kleur blauw voor helder en betrouwbaar.

A4 - Cases - Spek4
Website

Recent ging de nieuwe site voor Spek live. De verschillende diensten van Spek zijn samengestel in een overzichtelijk blokkenmenu. Een professionele fotograaf verzorgde de frisse look op Rotterdam. Wat is Spek dé financiële dienstverlener, actief in de Randstad!

Bekijk spek.nl
A4 - Cases - Spek3
Interieur

Ook recent is het dit ontwerp voor update van het interieur. Een bestaande toiletgroep die zal verdwijnen en plaats zal maken voor een representatieve entree versus foyer. Vandaag de dag steeds meer in opkomst binnen werkomgevingen. Een foyer creëert een prettige samenhang tussen werk en ontmoeting.

Contact