Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Snaqs Online

Gezond, van hoge kwaliteit en absoluut vernieuwend. Dat is een nieuw label borrelsnacks onder de naam Snaqonline. Heerlijke bites van groenten, fruit, rijst en zeewier; een aanvulling op een gezonde borrelplank, als garnering bij diner, als topping op een salade of als trendy tussendoortje. Een opdracht waar we onze creatieve spieren flink mochten aanspannen! Met succes. De opdrachtgever beoordeelde ons werk en gaf binnen enkele seconden (!) het cijfer 10. Daar zijn we trots op.

Snaqonline
Out-of-the-box concepten voor gezonde snacks
A4 - Cases - Snaq
Branding en huisstijl

Een innovatief product een gezicht geven. Wij doen niets liever. De gezonde snacks van Snaqs (verkrijgbaar in de meeste supermarkten) verkochten al goed, maar hoe ga je hier nog meer mensen mee bereiken? De naam Snaqonline lag voor de hand. Aan ons de taak om deze naam vorm te geven.

A4 - Cases - Snaq2
Concept en Verpakking

Het resultaat: representatieve gezonde snackpakketten, wekelijks in de brievenbus! We ontwikkelden een dunne brievenbusverpakking met daarin 4 boxen van snacks naar keuze. De snacks zijn gedroogd en kunnen zonder probleem ongekoeld ingepakt en verstuurd worden. Een makkelijk en spontaan abonnement dat je elke week opnieuw verrast met heerlijke en gezonde snacks. Natuurlijk voerden we de huisstijl op fraaie wijze door in deze aantrekkelijke doos. Een waar feestje om in de brievenbus te krijgen.

A4 - Cases - Snaq3
Variatie

Een goede huisstijl is altijd voorzien van mogelijkheden om variatie toe te passen zonder herkenbaarheid te verliezen. Zeker in de retail en food is dit van groot belang. Daar waar consumenten in een split-second keuzes maken. Artestiq denkt altijd mee en heeft inmiddels veel ervaring in packaging-design. Retailers zijn ronduit lovend over het designs uit de studio’s van Artestiq.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Samen op zoek naar de kracht van jouw organisatie. Wij helpen jou een sterker merk worden. Maak een afspraak en maak kennis met ons team, onze visie en onze unieke werkwijze!

Maak een afspraak
Laat jouw organisatie scannen
Laat jouw
organisatie scannen

Kies voor een organisatiescan door het deskundige oog van Artestiq. De kernwaarden, kwaliteiten en valkuilen van jouw merk helder in beeld, en dat in één strategische sessie!

Vraag hier aan
Contact