Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Omoda

Omoda is dé inspirerende fashionretailer met een unieke, handpicked collectie van hoge kwaliteit. Een keten die gestaag groeit en steeds meer succes behaalt. Op dit moment zijn er 27 Omoda-winkels te vinden, waarvan 26 in Nederland en één in Antwerpen. Een opdrachtgever die steeds verder uitbreidt, en waarbij een goede huisstijl en visuele communicatie niet mogen ontbreken.

Omoda
Optimale synergie in huisstijl
Gevelreclame

Voor de winkels en het hoofdkantoor verzorgen wij de gevelreclame en bewegwijzering. Omoda verfrist met regelmaat de look en feel. Momenteel siert de messing kleur al veel filialen. De natuurlijke warme tint van messing toont exact de prettige sfeer van de winkels.

Fleetmarking

In afgelopen 20 jaar dat we voor Omoda actief zijn hebben we reeds talloze auto’s en vrachtwagens voorzien van de kenmerkende Omoda look. Van complete wraps tot een klein logo op het voorportier. 

Look en Feel

Bijzonder zijn de materialen die we toepassen bij Omoda. Mooie warme goudtinten. Zelfklevende interieurfolie’s in fraaie tinten en looks. Freesletters in structuren. Kortom, maatwerk naar wens. 

Printmanagers

Voor alle uitingen in de winkels stellen wij de juiste producten bij elkaar. Van kartonnen beker tot sale stickers, schoenentags of etalage uitingen. Wij verzorgen tevens tijdige distributie naar alle filialen.

Maak direct
een afspraak!

Kom een keertje bij ons op de koffie, dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maak een afspraak
Een scan van
jouw organisatie?

Samen brengen we in kaart waar je organisatie staat, waar je naartoe wil en hoe we je daarbij kunnen helpen.

Vraag hier aan
Contact