Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Huysmeesters

Enkel jaren geleden ontwikkelden wij het merk Huysmeesters. Een nieuw label voor onze klant Bouwgroep Schrijver. Een ambitieuze bouwgroep met, naast vier gevestigde bouwbedrijven in Zuid-West Nederland, nu ook een all-in oplossing voor wooncorporaties, VVE’s, vastgoedbeheerders en meer. Maak kennis met vastgoedbeheer anno 2022!

Huysmeesters
Een opvallende en scherpe huisstijl voor de sector vastgoedbeheer
A4 - Cases - Huysmeesters1
Strategie en branding

Een onderhoudspartner in de markt zetten; dat begint bij een goede strategie en merk. De kern van het merk: één centraal aanspreekpunt zijn voor vastgoedbeheerders- en eigenaren. Zo kwam de naam Huysmeesters al snel boven water, en de rest volgde snel. Inmiddels is Huysmeesters een gevestigde partij die adviseert, overhoudt en verduurzaamt, en dat alles onder één naam. Strategie geslaagd!

A4 - Cases - Huysmeesters2
Website

De website is toegankelijk zowel voor nieuwe klanten als voor de bewoners. Alle huidige, toekomstige en afgelopen projecten zijn inzichtelijk. Ook de verschillende disciplines en tools van Huysmeesters zijn makkelijk terug te vinden en te navigeren vanuit het menu. Met één klik op de knop kom je op het formulier voor reparatieverzoeken, die rechtstreeks in het systeem van Huysmeester worden geplaatst.

Bekijk Huysmeesters.nl
A4 - Cases - Huysmeesters3
Sign

Service is een sleutelwoord binnen Huysmeesters. Dat zie je terug in de verschillende signs die wij voor hen mochten ontwikkelen. Met het opvallende kleurenschema van limoen, wit en zwart zijn hun bedrijfsauto’s van een afstand al goed herkenbaar. Maar ook de spandoeken geven de boodschap door: jouw vastgoed, in goede handen en met een frisse benadering.

A4 - Cases - Huysmeesters4
Concept

Om een concept echt zijn vleugels uit te laten slaan moet je soms out-of-the-box denken. Daarom maken we voor Huysmeesters uitingen die net even anders zijn. Dat helpt ze eruit te springen en de aandacht te trekken, bijvoorbeeld bij offertetrajecten, wervingscampagnes en meer.

Contact