Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Colon

Colon is een dienstverlenende organisatie voor en van 25 Zeeuwse reformatorische basisscholen. Colon biedt de scholen ondersteuning op het gebied van onderwijskwaliteit, personeelsbeleid, ICT-beleid en financieel beleid. Onze taak: een mooi nieuw logo en een aantal visuele designs ontwikkelen, die passend zijn voor alle betrokken partijen. Een veelkleurig transparant eindresultaat weerspiegelt de veelzijdigheid van deze organisatie.

Colon
Transparant facilitair voor basisscholen
Colon3
Identiteit

Colon is een faciliterende organisatie voor basisscholen vol schakels en partijen uit verschillende omgevingen en culturen. Daarbij horen heldere tinten en transparanten. En natuurlijk schakels. Samen sta je sterker.

Colon2
Logo

De missie van Colon: verbinding en ontwikkeling in het primair onderwijs. Met ons nieuwe logo maakten wij dit visueel: gelinkte cirkels, open en gesloten. Hechte banden én nieuwe samenwerkingen. En kleurrijk! Elke basisschool moet een kleurrijke omgeving voor elk kind zijn; vanzelfsprekend moet ook de hulpverlening hier moeiteloos op inhaken. Design kan strak én speels zijn.

Colon
Huisstijl en design

De visuele designs voor Colon werden zorgvuldig doorgevoerd in diverse huisstijlonderdelen. Van enveloppen en pennen tot flyers en ads. Het is voor ons altijd een geweldig gevoel om onze designs goed geïmplementeerd te zien worden op locatie. Deze opdracht voor Colon was een mooie demonstratie van onze flexibiliteit; niet alleen commerciële bedrijven, maar ook voor onderwijs- en overheidsinstanties zijn bij Artestiq op het juiste adres

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Samen op zoek naar de kracht van jouw organisatie. Wij helpen jou een sterker merk worden. Maak een afspraak en maak kennis met ons team, onze visie en onze unieke werkwijze!

Maak een afspraak
Laat jouw organisatie scannen
Laat jouw
organisatie scannen

Kies voor een organisatiescan door het deskundige oog van Artestiq. De kernwaarden, kwaliteiten en valkuilen van jouw merk helder in beeld, en dat in één strategische sessie!

Vraag hier aan
Contact