Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Aarnoudse Installaties

Aarnoudse Installaties is een loodgieter- en installatiebedrijf in Tholen, Zeeland. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak levert hij werk voor woningen en bedrijfspanden, maar ook voor VvE’s en woningcorporaties als Stadlander en De Oesterdam. Met zoveel jaren aan kennis en expertise verdien je een onderscheidende huisstijl! Wij gingen met veel enthousiasme aan de slag om Aarnoudse Installaties van een unieke en professionele uitstraling te voorzien.

Aarnoudse Installaties
Autoriteit en een scherp oog in installatie
A4 - Cases - Aarnoudse1
Branding

Bijna elk installatiebedrijf heeft al een vlammetje of een buisje als logo. Tijd voor nieuwe wegen. De naam Aarnoudse bleek na onderzoek afkomstig van de dierennaam arend. Een fraai gevormd dier met interessante eigenschappen. Zoals autoriteit en een scherp oog voor zaken die letterlijk warmte (energie) geven. Resultaat? Een esthetisch fraaie huisstijl met autoriteit en een scherpe blik op het vakgebied. Het groen is uiteraard de link naar nieuwe energie(bronnen).

A4 - Cases - Aarnoudse2
Sign

De nieuwe designs voerden we natuurlijk door op de fysieke locatie van het bedrijf. Het nieuwe logo prijkt mooi aan het pand en op de zijkant van de bedrijfswagens. De complete vormgeving is erop gericht om Aarnoudse Installaties écht te onderscheiden in een markt waar veel concurrenten vergelijkbare diensten leveren. Met de nieuwe duurzame en kwalitatieve uitstraling, is dat zeker geslaagd. Aarnoudse Installaties: een installateur met een huisstijl die de onderneming vleugels geeft.

A4 - Cases - Aarnoudse3
Consistentie

Een goede huisstijl geeft consumenten onbewust meer vertrouwen in een onderneming. Nadat we de brand voor Aarnoudse hadden neergezet, vertaalden we deze eveneens naar een fraaie, herkenbare en tijdloze huisstijl. Het groen refereert als gezegd aan duurzaamheid en natuurlijke energie. Een transitie waar elke installateur toonaangevend in wil zijn. Dat laat je zien juist met je huisstijl.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Samen op zoek naar de kracht van jouw organisatie. Wij helpen jou een sterker merk worden. Maak een afspraak en maak kennis met ons team, onze visie en onze unieke werkwijze!

Maak een afspraak
Laat jouw organisatie scannen
Laat jouw
organisatie scannen

Kies voor een organisatiescan door het deskundige oog van Artestiq. De kernwaarden, kwaliteiten en valkuilen van jouw merk helder in beeld, en dat in één strategische sessie!

Vraag hier aan
Contact