Strategische Afspraak? 0111-484084
De
Corporate
Designers
Interieurdesign voor jouw bedrijf | Artestiq

Interieurdesign voor jouw bedrijf

Artestiq verzorgt het interieurdesign voor jouw bedrijf! Het interieur van jouw pand moet natuurlijk naadloos op de rest van jouw huisstijl aansluiten. Ook de details. Artestiq maakt het voor jou in orde: van de meest logische looproutes, tot het behang en de vloerbedekking, tot het matchende bedrijfslogo op de visitekaartjes en kantoorartikelen. Want een sterk merk weerspiegelt zich in het uiterlijk.

Interieurontwerp met professionele 3D-renders

Bij Artestiq kun je altijd rekenen op deskundig en vakkundig advies voor het interieur van jouw bedrijf. Onze ontwerpers hebben jaren ervaring met design voor bedrijven in diverse branches, en weten precies hoe jouw huisstijl het beste uit de verf komt.

Bovendien werken wij met professionele 3D-renders. Zo weet jij precies hoe jouw nieuwe pand eruit gaat zien, voordat er iets gebouwd is! Dat maakt het creatieve proces makkelijker dan ooit. Ga met ons in gesprek en we gooien samen alle ideeën op tafel. Soms moet je het eerst zien, voordat je een beslissing kan nemen. Toch een andere kleur tapijt, of een andere lichtinval? Met een klik op de knop zie je het verschil. Dat is efficiënt werken! Pas als het concept helemaal naar wens is, gaan we over op de uitwerking.

Lees hier meer over onze 3D-concepten:

Meer over concept

Artestiq is de interieur designer voor jouw bedrijf in Zeeland

Kies jij voor interieurdesign door Artestiq in Zeeland? Samen lopen we het hele proces door, totdat we een definitief ontwerp hebben waar jij helemaal tevreden mee bent. Daarbij kijken we naar de kleinste details. Wij vinden dat alles moet kloppen en goed op elkaar aan moet sluiten. Dit doen wij niet alleen voor kantoorruimtes, maar ook voor diverse andere omgevingen en opdrachtgevers. Heb je een wens voor een complete verbouwing, en niet alleen een herinrichting? Ook daar kunnen wij over meedenken.

Kies je voor Artestiq, dan kies je voor complete ontzorging.

Meer interieurdesign
Maak een afspraak
Maak een afspraak

Samen op zoek naar de kracht van jouw organisatie. Wij helpen jou een sterker merk worden. Maak een afspraak en maak kennis met ons team, onze visie en onze unieke werkwijze!

Maak een afspraak
Laat jouw organisatie scannen
Laat jouw
organisatie scannen

Kies voor een organisatiescan door het deskundige oog van Artestiq. De kernwaarden, kwaliteiten en valkuilen van jouw merk helder in beeld, en dat in één strategische sessie!

Vraag hier aan
Contact