Strategische Afspraak? 0111-484084

Case
Famateq

Famateq biedt passende oplossingen voor agro, logistiek en industrie; van elektro- en besturingstechniek tot machinebouw en duurzame energie. Of het nu gaat om de uitbreiding van een productielijn of een complete nieuwe fabrieks-layout. Zij verzorgen het project van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Hun slogan: Power your industry. Voor deze interessante opdrachtgever realiseerden we de vormgeving van de huisstijl en het wagenpark.

Famateq
Verbinden in technieken visueel gemaakt
A4 - Cases - Famateq 01
Branding

Famateq zorgt voor een combinatie van verschillende technieken in hun proces. Die verbinding van verschillende competenties moest natuurlijk centraal staan in het nieuwe logo. Het eindresultaat: een verweven logo van staafjes en bolletjes in oranje en zwart, symbool voor de verschillende technieken. Oranje voor energie, dynamiek en beweging; zwart voor een robuuste onderbouwing waar je op kunt steunen. Een sterke, unieke branding.

A4 - Cases - Famateq 02
Sign

De nieuwe huisstijl voerden we door in belettering van de bedrijfsauto’s. Het oranje design op egaal zwart valt op en onderscheidt Famateq direct van de concurrenten. Een contrasterend kleurenschema met een mooi resultaat: stijlvol, servicegericht en nét even wat anders.

A4 - Cases - Famateq 03
Huisstijl

De ingezette richting voor de branding is in zijn geheel doorgevoerd in de huisstijl van Famateq. Dit komt terug in al hun uitingen, tot visitekaartjes aan toe.

Contact