Strategische Afspraak? 0111-484084
De
Corporate
Designers
Verpakkingsdesign voor jouw product | Artestiq

Jouw product staat of valt bij het verpakkingsdesign

De uitstraling van jouw product: de eerste gedachte die bij de consument door het hoofd schiet. Alles valt en staat met de eerste indruk van jouw product. Daarom is verpakkingsdesign een van de allerbelangrijkste marketingtools voor jouw producten of diensten.

Laat jouw verpakkingsdesign verzorgen door Artestiq, hét designbureau voor bedrijven in regio Zeeland. Als ervaren designers hebben wij de kennis en expertise in huis om jouw wensen en ideeën uitstekend in kaart te brengen, en deze om te zetten naar effectieve en prikkelende verpakkingen voor jouw producten.

Daarin werken wij nauw samen met jou, onze opdrachtgever. Met onze 3D-renders kunnen we de visualisaties ter plekke uitwerken en aanpassen, tot we samen bij een design uitkomen waar beide partijen volledig tevreden over zijn.

Opvallend verpakkingsdesign, op maat voor jouw product

Hoe zorg jij ervoor dat je met jouw productverpakking de klant aanzet tot actie? Daar komt veel bij kijken. Voor design is het onbewuste net zo belangrijk, of zelfs belangrijker, dan het bewuste. Welke kleuren, vormen, lettertypes en foto’s prikkelen de behoefte van de consument? Met jaren ervaring in het designvak heeft Artestiq deze kennis in huis. Wij balanceren jouw wensen met onze eigen creatieve ideeën en onze kennis van de markt en doelgroep die jij wil bereiken. Het resultaat: Branding waar je niet omheen kan! https://artestiq.nl/branding 

Al deze elementen scheppen een bepaalde gedachte en verwachting. Daarom is het verpakkingsdesign niet iets wat je er even bij doet. Het is het belangrijkste element voor het succes van jouw product of dienst. Klaar om jouw productverpakking door Artestiq te laten ontwerpen? Neem nu contact met ons op, en we bespreken de mogelijkheden! https://artestiq.nl/contact 

Effectief verpakkingsdesign dat klopt van binnen en van buiten

Artestiq heeft de kennis in huis om jouw product van een effectief en doordacht verpakkingsdesign te voorzien. Met ons kleurgebruik bijvoorbeeld. Zo staat de kleur voor groen voor gezondheid en duurzaam, terwijl rood oproept tot actie en agressie. Zwart daarentegen straalt elegantie, kwaliteit en klasse uit.

Natuurlijk is het uiterlijke verpakkingsdesign van groot belang. Toch is er meer dan het design. Buiten de kleuren, illustraties, en vormen draait het bij verpakkingsdesign ook om de boodschap en de inhoudelijke informatie op de verpakking.

Wil je weten hoe wij jouw verpakkingsdesign naar een nieuw level brengen? Bekijk dan eens ons merkenportfolio en laat je inspireren. Bespreek de mogelijkheden met onze verpakkingsspecialisten.

https://artestiq.nl/cases 

Werk jouw productverpakking uit met onze realistische 3D-renders

Een belangrijk deel van de unieke aanpak van Artestiq: onze 3D-renders! Nadat wij over jouw wensen en ideeën hebben gebrainstormed, werken wij het uit tot een realistisch visueel concept. Daarmee heb jij al vroeg in het proces een duidelijk beeld van hoe jouw nieuwe productverpakkingen eruit gaan zien, en kunnen we nog altijd het een en ander aanpassen.

Toch een andere kleur of textuur? Wij passen het aan terwijl je er naast zit. Zo werken we op creatieve wijze samen toe naar een design wat écht goed voelt. Natuurlijk kunnen wij onze renders inzetten voor meer dan alleen jouw productverpakkingen. Denk ook aan jouw logo en huisstijl op de bedrijfwagen, of zelfs jouw complete bedrijfspand. De mogelijkheden zijn eindeloos. Meer lezen over onze visualisaties? https://artestiq.nl/concept 

Lanceer jouw nieuwe product met een verpakkingsdesign van Artestiq

Wil jij binnenkort jouw product lanceren? Wees verzekerd van een succesvolle lancering met een productverpakking van Artestiq. 

https://artestiq.nl/ 

Contact