Strategische Afspraak? 0111-484084
De
Corporate
Designers
Webapplicatie laten maken op maat | Artestiq

Webapplicatie laten maken

Wil jij een webapplicatie laten maken? Maak kennis met Artestiq! Ons designbureau in Zeeland verzorgt alle online en offline producten en diensten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Zo ook webapplicaties, speciaal op maat voor jouw bedrijf. Ontdek onze uitgebreide vakkennis en expertise!

Zoek jij een oplossing voor jouw bedrijf die met standaard software niet te vinden is? Dan kies je voor een webapplicatie op maat. Artestiq luistert naar jouw wensen en staat klaar om met de ontwikkeling van jouw unieke oplossing aan de slag te gaan. Zo kan jouw bedrijf perfect aansluiten op de behoeften van jouw medewerkers en klanten. Met een webapplicatie op maat verover jij jouw plek in de markt!

Maak kennis met onze webapplicatie specialisten

Artestiq biedt jou specialistische kennis en ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties en software oplossingen voor jouw bedrijf. Geen platform is voor ons onbekend. Met o.a. het Zend Certified Engineer certificaat voor de programmeertaal PHP weten wij op het gebied van programmeren en software altijd de oplossing. Onder andere CMS-en (Content Management Systems), ERP, Frameworks, E-commerce platformen als WordPress, Magento, Symfony, Drupal, Joomla, Laravel zijn gebouwd in deze taal.

Een webapplicatie laten bouwen en ontwikkelen

Een webapplicatie laten bouwen of ontwikkelen vergt een gestructureerde aanpak. Allereerst vindt er een brainstormsessie plaats waarin we alles inventariseren:

Al deze vragen werken wij verder uit en worden aan de hand van een advies teruggekoppeld. Dit wordt ook wel de MoSCow methode genoemd. Op basis daarvan krijg je een inzicht in wat de ontwerpfase aan investering meebrengt.

Met jouw input gaan we in de ontwerpfase een wireframe realiseren waarmee al jouw wensen worden gepresenteerd. Door direct rekening te houden met user experience, leveren we aan de hand van een visueel ontwerp een goede indicatie van het uiteindelijke eindproduct.

Webapplicatie bouwen en testen

Zodra je akkoord bent met de ontwerpfase van jouw webapplicatie,  komen we in de bouwfase. In dit stadium zijn we op de achtergrond bezig met het programmeren van de webapplicatie. Om je betrokken te houden bij de bouwfase, delen wij tussendoor updates en krijg je inzicht in bouwfase. In de bouwfase krijg je alle ruimte om eventuele aanpassingen door te geven.

Is de bouwfase van jouw webapplicatie klaar en goedgekeurd? Dan is het tijd om te testen. Wij testen onze webapplicaties zeer uitgebreid op functionaliteit en user experience. Ook de verschillende apparaten (mobiel, tablet, desktop) en besturingssystemen (Apple, Windows, Android) zien we daarbij niet over het hoofd. Vervolgens zetten we alles klaar voor livegang, zoals hosting, e-mail en overige zaken. Uiteraard realiseren we bij hosting, e-mail, en domeinnamen de juiste SSL certificaten.

Websites en webapplicaties op maat

Maatwerk is voor Artestiq het sleutelwoord. Want elk bedrijf is anders, en heeft een eigen benadering nodig. Zo ook voor jouw website en webapplicaties. Of je nu een volledig functionele webshop zoekt, een geweldige sfeerimpressie met beeld, of iets compleet unieks: wij zijn benieuwd naar jouw ideeën! Benieuwd naar onze websites voor eerdere opdrachtgevers? Lees hier meer: https://artestiq.nl/cases 

De ontwerpfase van een webapplicatie heeft veel overlap met webdesign, waar wij tevens brede ervaring mee hebben. Interesse in een website op maat van Artestiq? Voor meer informatie over webdesign, klik hier. https://artestiq.nl/websites 


Benieuwd naar de mogelijkheden om een webapplicatie laten maken voor jouw bedrijf? Of heb je het idee al klaar, en zoek je naar de juiste partner voor de bouw ervan? Neem contact met ons op, en we bespreken de mogelijkheden! https://artestiq.nl/contact

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Samen op zoek naar de kracht van jouw organisatie. Wij helpen jou een sterker merk worden. Maak een afspraak en maak kennis met ons team, onze visie en onze unieke werkwijze!

Maak een afspraak
Laat jouw organisatie scannen
Laat jouw
organisatie scannen

Kies voor een organisatiescan door het deskundige oog van Artestiq. De kernwaarden, kwaliteiten en valkuilen van jouw merk helder in beeld, en dat in één strategische sessie!

Vraag hier aan
Contact