Strategische Afspraak? 0111-484084
De
Corporate
Designers
Interieurbouw voor jouw bedrijf | Artestiq

Interieurbouw in Zeeland

Een nieuwe kamer, kantoor of winkel: hoe ga je dat invullen? Het interieur van jouw bedrijfspand moet natuurlijk goed weerspiegelen wie jij als bedrijf bent en wat je doet. Bijvoorbeeld door je huisstijl en logo goed zichtbaar te hebben, maar ook een algemene nette en professionele uitstraling. Daarvoor schakel je een interieurbouwer in. Artestiq is dé interieurbouwer van Zeeland die je daarmee helpt.

Plan een afspraak

Interieurbouw en design voor organisaties

Artestiq kijkt met onze interieurbouw naar alles; het grote plaatje, én de kleine details. Van de ideale indeling van de ruimte, tot precies het soort behang, vloerbedekking en andere decoratie die het geheel compleet maken. Jouw interieur sluit natuurlijk aan op jouw persoonlijkheid en die van je bedrijf. Strak en modern, of juist warm en authentiek? Als interieurbouwers weten wij tot in de details wat de mogelijkheden zijn voor uw winkel, kantoor, woning, horecabedrijf of wat dan ook. Van de eerste schets, het interieurdesign tot de invulling van uw inrichting. Alles onder één dak en door hetzelfde partner.

Artestiq beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op gebied van interieurbouw voor diverse opdrachtgevers. Onze specialiteit: het totaalpakket! Niet zomaar een nieuwe lik verf, maar een compleet aanbod van doordacht design om jouw bedrijf en merkstrategie naar een hoger niveau te tillen. Bekijk hier onze portfolio met onze projecten interieurbouw voor eerdere opdrachtgevers:

Bekijk cases

Richt jouw interieur in met onze 3D-visualisaties

Natuurlijk wil je graag weten hoe jouw nieuwe interieur er precies uit gaat zien, voordat je akkoord geeft op de uitvoering. Daar zorgen wij voor! Met onze professionele 3D-renders krijg jij een realistisch beeld van hoe jouw nieuwe interieur eruit komt te zien. En daar kan alles nog aan veranderd worden, tot het helemaal naar wens is. De kassa of balie toch op een andere plek, of een andere deur naar het magazijn voor een betere looproute? Of een andere kleur vloer of behang? Wij passen het ter plekke voor je aan, zodat we samen tot een definitief design komen.

Meer lezen over onze 3D-concepten en visualisaties?

Meer over concepten

Laat jouw interieurbouw verzorgen door Artestiq in Zeeland

Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak. Een verwachting van hoe je jouw interieur wilt hebben. Een goede inventarisatie is dan ook onmisbaar. Door vooraf uitgebreid met jou de wensen door te nemen, komen we tot een realistische briefing. Dit advies leidt uiteindelijk tot een offerte op maat, die wij concreet maken met een interieurontwerp in onze 3D-visualisaties. Met dit ontwerp krijg jij een helder eindresultaat te zien.

Is dit naar wens? Dan gaan we aan de slag met de realisatie van het interieurontwerp, en komen onze vakmensen en interieurbouwers aan zet. Dankzij onze goede samenwerking met partners stemmen we alles rondom de interieur intern af. Artestiq staat als interieurbouwer in Zeeland en omgeving voor u klaar.

Meer dan alleen interieurbouw

Natuurlijk verzorgt Artestiq veel meer dan alleen interieurbouw voor jouw bedrijf. Voorafgaand brengen we op strategisch en conceptueel vlak al uitgebreid in kaart wat jouw merk is en waar je qua uitstraling en imago heen wil. Dat heeft direct invloed op het uiteindelijk design.

Heb je al precies in gedachten wat je zoekt, of wil je eens doorpraten over de mogelijkheden voor interieurbouw van een kantoor, winkelinrichting of woonkamer?

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Samen op zoek naar de kracht van jouw organisatie. Wij helpen jou een sterker merk worden. Maak een afspraak en maak kennis met ons team, onze visie en onze unieke werkwijze!

Maak een afspraak
Laat jouw organisatie scannen
Laat jouw
organisatie scannen

Kies voor een organisatiescan door het deskundige oog van Artestiq. De kernwaarden, kwaliteiten en valkuilen van jouw merk helder in beeld, en dat in één strategische sessie!

Vraag hier aan
Contact