Strategische Afspraak? 0111-484084
De
Corporate
Designers
Conceptontwikkeling voor jouw bedrijf | Artestiq

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling voor jouw bedrijf, wat houdt dat in? Je wilt een nieuw product op de markt brengen, je bedrijf lanceren of een bestaand aanbod herpositioneren. Als je dat goed wilt doen, moet eerst het concept tiptop in orde zijn. Wat is de toegevoegde waarde van jouw bedrijf of product, en hoe wil je jezelf onderscheiden? Artestiq helpt je dit in kaart te brengen met onze concepten. Dit is jouw startpunt.

Klaar om jouw concept uit te werken? Lees hier wat Artestiq voor jouw concepten kan betekenen: https://artestiq.nl/concept 

Realistische 3D-concepten van jouw huisstijl en logo

De uitstraling van jouw bedrijf begint bij je huisstijl en logo. Die moeten aansluiten op jouw imago en het verhaal wat je wil vertellen. Maar dat kan in het begin nog abstract aanvoelen. Hoe maak je dat beeldend?

Artestiq werkt met professionele 3D-renders, waarmee wij jouw huisstijl en logo meteen doorvertalen naar realistische beelden. Bijvoorbeeld hoe jouw nieuwe productverpakkingen eruit gaan zien, of jouw nieuwe logo op de zijkant van een vrachtwagen. Zo heb je vroeg in het proces al een heel duidelijk beeld van wat je kan verwachten, en of het goed aanvoelt. Bovendien blijft het design zo zeer flexibel. Toch nog een andere kleur proberen? Je ziet het verschil meteen. Het is tenslotte conceptontwikkeling: we proberen verschillende opties, tot we bij het definitieve ontwerp uitkomen.

Jouw concept positioneren op de markt

Om jouw concept correct te positioneren op jouw markt, gaan we uitgebreid brainstormen over de wensen en eisen die jij als bedrijf hebt. Wij willen graag jouw verhaal weten, jouw werkwijze en doelstellingen, en zetten die vervolgens om naar treffende designs. Daar komt ook een verdiepend marktonderzoek bij kijken, bijvoorbeeld naar je concurrenten en het gedrag van je doelgroep. Pas als wij dat in kaart hebben, gaan wij aan de slag om het onderscheidende concept voor jouw bedrijf te ontwikkelen dat meerwaarde biedt voor jouw doelgroep.

Wil jij ook jouw concept op een unieke manier positioneren, zodat klanten voor jou merk of bedrijf kiezen? Dan gaan we samen bouwen aan jouw merk, en beginnen we met een concept dat beleving creĆ«ert en aanspoort tot actie. Die vervolgstap noemen we ook wel Branding. Lees hier meer over Branding: https://artestiq.nl/branding 

Van idee naar conceptontwikkeling van jouw merk

Om van jouw idee een concept te maken en dit door te ontwikkelen naar een sterk merk, vergt nog de nodige arbeid. Zelf heb je niet altijd in de gaten welke unieke kwaliteiten er aanwezig zijn binnen jouw bedrijf. Daarom is een frisse blik ook zo belangrijk. Artestiq helpt je tot inzichten komen over jouw bedrijf, die je zelf over het hoofd ziet. Deze werken we uit tot een concept waarin jouw onderscheidende vaardigheden echt naar voren komen. Het resultaat: een sterke merkstrategie waarmee jij een eigen plek in de markt verovert!


Benieuwd hoe dit proces voor jouw bedrijf er uit ziet? Leg jouw wensen aan ons voor, en we gaan samen aan de slag om jouw idee om te zetten naar een nieuwe merkpositionering. Daar komt meer bij kijken dan alleen de praktische concepten, maar ook een deel branding en marketingstrategie. Bekijk hier ons volledige aanbod van diensten voor jouw bedrijf: https://artestiq.nl/

Contact